Behandelmethode


In de eerste afspraak wordt je conditie en klachten in kaart gebracht door middel van vragen over o.a. levensloop, voeding, ziekten en wat je doelstellingen zijn; elk mens is anders. De eerste afspraak duurt ongeveer 1,5 uur.


Bij deze eerste afspraak voer ik, indien gewenst, ook een Levend-Bloed-Analyse en vrije radicale test uit om de diagnose beter te onderbouwen.


Voor deze test gebruik ik enkele druppels bloed uit de pink, die kunnen veel vertellen over uw gezondheid. Bloed vertoont kenmerken, die overeenkomen met uw ziektebeeld. Levend-Bloed-Analyse is een diagnosemethode, die gecombineerd met het vraaggesprek een duidelijk beeld geeft van de klachten en waar ze mogelijk vandaan komen.


Door middel van een vingerprik worden enkele druppels bloed afgenomen en deze worden door een microscoop bekeken. Op een monitor kun je meekijken en kun je zien hoe je bloed er uitziet en wat er in zit. De samenstelling, de vorm, de beweeglijkheid en de groepering van bloedcellen kunnen wijzen op een bepaalde storing in het lichaam. Bijvoorbeeld de werking van het afweersysteem, spijsverteringsstoornissen, virus- en schimmelinfecties, belasting van de lever of darmen, de aanwezigheid van gistcellen of cholesterol etc.


Aan de hand van de gestelde diagnose gaan we nu aan de slag met het herstellen van je balans van je lichaam middels voedingsadviezen en / of suppletieadviezen.


Afhankelijk van de reden waarom je bij Foodvibes komt, zullen er meerdere vervolgafspraken plaats vinden om de voortgang te monitoren. Een vervolgafspraak duurt gemiddeld een half uur tot een uur.

© 2014 Foodvibes